ClonErase แอพที่เหมือนมีฝาแฝดเพิ่มมาอีก 10 คน 555

สวัสดีครับเพื่อน ๆ วันนี้ผมมีแอพ ClonErase แอพถ่ายภาพและตกแต่งภาพที่ไม่เหมือนใคร เพราะแอพนี้จะเป็นแอพที่จะช่วยให้เราสามารถนำภาพมาซ้อนในภาพเดียวกันได้ ถ้านึกภาพไม่ออก ลองจินตนาการประมาณว่าถ่ายภาพคนหนึ่งคน แต่ทำให้แยกร่างเป็นสิบ ๆ คนได้ แน่นอนว่าแอพอื่น ๆ จะเน้นแต่งภาพด้วย Filters แต่แอพนี้แตกต่างไปอย่างสิ้นเชิง สำหรับวิธีการใช้งาน ClonErase นั้นเราสามารถกดปุ่มกล้องถ่ายรูปเพื่อเข้ามาเริ่มทำการถ่ายรูปที่เราต้องการได้เลย ซึ่งจากในภาพตัวอย่างด้านล่างจะสังเกตเห็นได้ว่าภาพมันเบลอๆแล้วก็มีภาพจางๆซ้อนขึ้นมา ตรงนี้แหละที่จะทำให้เราสามารถถ่ายภาพซ้อนกันได้ โดยที่เราสามารถก๊อปปี้วัตถุหรือสิ่งต่างๆเข้ามาใส่ในภาพของเราได้ เราเลยลองย้ายตำแหน่งของ Magic Mouse ในภาพและกดถ่ายภาพ สังเกตได้จากทางซ้ายของหน้าจอ จะเห็นว่ามีกรอบภาพเขียวๆ 3 กรอบ บอกให้เราทราบว่าเราได้ถ่ายภาพมา 3 ภาพแล้วนะ หลังจากที่เราถ่ายภาพจนพอใจแล้ว ก็ให้เรากดที่ปุ่มลูกศรชี้ไปทางขวา ที่อยู่ด้านล่างทางขวาของหน้าจอได้เลย ซึ่งจะเป็นการเข้าสู่การ Process ไฟล์ภาพทั้ง 3 เข้าด้วยกัน และจะเกิดเป็นภาพใหม่ขึ้นมา 2 ภาพให้เราเลือก คือ ภาพที่มีการก๊อปปี้วัตถุเอาไว้ กับภาพที่ไม่มีวัตถุเลย และเราสามารถเลือกดูและจัดการกับภาพทั้งสองภาพได้ด้วย เป็นยังไงครับ น่าสนใจใช่มั๊ยล่ะครับ

รายละเอียดโปรแกรม

Description
ClonErase Camera: Automatically clone or remove people and objects!

# Free for Black Friday Weekend! #

With ClonErase Camera you can make people appear multiple times on the same picture - or remove unwanted passersby from your shots.

Add one of 11 imposing effects that additionally highlight the clones or selectively modify the background

ClonErase works fully automatically: No need for any marking of clone areas or selecting a split layout! It's so easy to produce stunning results!

Examples of use:

- A funny picture presenting you several times in various poses
- You don't want any pedestrians on your photo of a monument? Easily remove them with ClonErase by taking several shots, it combines all uncovered image parts to a new photo.
- Action shots - combine several stills of a motion sequence into a single image
- You climbed the mountain peak together but there's nobody to take a picture with both of you? Just take two photos each with one of you, ClonErase creates a picture showing both.


How it works:
1) Shoot up to eight almost identical pictures of the same scene - optionally with self-timer
2) Make people or objects move between the shots
3) ClonErase Camera detects image differences and automatically creates a new image:
4) Choose between "Clone" or "Erase" result image
5) Add effects: stunning clone-effects make your images sensational

With the self-timer of ClonErase Camera you can even clone yourself!

Easier to use than other clone apps - and better results!

What is not possible with ClonErase:
copy people / objects from one image into a completely different image
remove people / objects from a single image (multiple images needed!)


Find more information and our video at:
http://www.clonerase.com

Check out funny ClonErase images posted from users on Instagram: search for hash-tag #clonerase

ข้อมูลทั่วไปของโปรแกรม

: 7.0 MB
: ZEDOnet
: Free
: app-iphone-android

Screen Shot

คำค้นหา : แอพ ClonErase , ClonErase , โหลด ClonErase , โหลดโปรแกรม ClonErase , ดาวน์โหลดโปรแกรม ClonErase , Download ClonErase , ClonErase Free Download , ClonErase เวอร์ชั่นใหม่ , ดาวน์โหลดแอพ ClonErase ฟรี , แจกโปรแกรม ClonErase , ClonErase เวอร์ชั่นฟรี , ClonErase Review , วิธีใช้ ClonErase , สอนใช้ ClonErase , ClonErase คือ , วิธีแก้ปัญหา ClonErase , ClonErase ขึ้น Error , App ClonErase , ClonErase for iPad Download , ClonErase for iPhone Download , ClonErase for Andriod Download , ClonErase ใช้ยังไง , ClonErase free , เล่น ClonErase , ClonErase รีวิว , การใช้ ClonErase , ดาวน์โหลดโปรแกรม คูนแอลเลส , แอพแต่งรูป , แอพถ่ายรูปแอพถ่ายภาพ , แอพไอโฟน
[close]