Graffiti Me! แอพแต่งภาพสไตล์กราฟฟิคตี้

ขอต้อนรับเข้าสู่แอพลิเคชั่นแต่งภาพสุดแนวกันอีกแล้ว โดยผมจะมาขอแนะนำกันในแอพของ Graffiti Me! ซึ่งถือเป็นแอพลิเคชั่นโดนใจวัยจี๊ด สไตล์เด็กแนวหลายต่อหลายคน โดยในส่วนของการใช้งานก็จะเป็นในส่วนของการเลือกรูปที่จะใช้ออกมาก่อนครับ ซึ่งขอแนะนำว่ามันควรจะเป็นรูปที่มีพื้นหลังที่เป็นเพียงสีเดียวเท่านั้น ถึงจะทำภาพออกมาได้สวยกว่าที่เคยเป็นนั่นเอง และต่อมาก็จะมาเป็นการปรับขนาดของรูปภาพ ซึ่งในที่นี้ มันก็จะให้ภาพออกมาโดยเน้นในเรื่องของการปรับขยาย โดยเราจะขยายเอาแบบไหนก็ได้เลยครับผม และแน่นอนครับว่า แอพแต่งภาพทุกๆแอพ จะต้องมี Effect เป็นตัวเหนี่ยวนำอยู่เสมอ ไม่ว่าจะเป็นลูกเล่นต่างๆมากมาย มีทั้งเพิ่มลายหรือปรับลดได้ตามใจชอบก็ได้ หรือไม่ก็อยากจะ Paint สีด้วยตัวเอง ก็สามารถทำได้อย่างไม่จำกัด เพียงคุณกดเลือกสีที่มีเอาไว้ และเลือกขนาดของพู่กัน เท่านี้ คุณก็สามารถบรรเลงภาพของคุณได้เลย โดยไม่ต้องกลัวว่าภาพจะเสียหาย เพราะเราสามารถนำกลับมาตกแต่งใหม่ได้ ไม่จำกัดเช่นกัน และพอคุณตกแต่งจนเป็นที่พอใจแล้วล่ะก็ คุณก็สามารถนำไปกด Share ผ่านทาง Facebook Twitter เพื่อนำไปอวดเพื่อนตามสไตล์เก๋ๆของเราได้ หรือจะทำการเซฟภาพเก็บเอาไว้เป็นที่ระลึกก็ยังได้อีกด้วยเหมือนกันครับ

รายละเอียดโปรแกรม

Former No. 1 Paid Photography app in Italy, France, Germany, Austria, Egypt, Panama, Russia, Belguim, South Africa, Netherlands, Bulgaria and Kuwait!

----------
From the makers of "Sketch Me!" comes are our beautiful new App "Graffiti Me!".

Turn your photos into awesome graffiti with Graffiti Me!

It's taken a long long time, and after many many user requests, we are very proud to have Graffiti Me! officially launched on the AppStore!!!

What people are saying:

★★★★★
"I got a sneak peak at Graffiti Me! before launch, its awesome! I've always loved these developers applications, I was a big Sketch Me! fan...and I've have really been looking forward to what these guys were going to do next....and they didn't disappoint!" - Appheads101

------------------------

Main Features:
- Supports Facebook, Twitter and e-mail so you can easily share your graffiti with your friends, as well as save them to your iPhone.
- Features an easy-to-use interface. You can use your finger to move an image around on the screen to find its best position. You can also zoom in and out through the pinch gesture.
- Auto Paint mode (as shown in screenshots), this is where the user can add adjustable paint filters to the photo.
- Adjustable threshold parameters mean that you can have extra control over how the graffiti effect turns out.
- Allows includes 'Custom Paint' mode, use your finger to spray paint areas of your photo.
- Incluses 'Tag My Work' feature. Tag your masterpiece, so everyone knows your work!

------------------------

We will continue to add great new features, we have loads of ideas!


The Graffiti Me! effect can be applied to any image. Best results are obtained by using a picture with good contrast.

Please send all feedback and suggestions to support@bluebeartech.com. We love to hear your ideas.

ข้อมูลทั่วไปของโปรแกรม

: 32.1 MB
: freeware
: app-iphone-android

Screen Shot