Blood Roofs เกมวีรบุรุษอุ้มสาววิ่งหนีปีศาจในรูปแบบสามมิติ

สวัสดีคร้าบบ เพื่อนๆชาว DownloadHunt ทุกท่าน วันนี้ผมก็มีเกมสนุกๆ เล่นมันส์ๆ มาฝากกัน เกมนี้มีชื่อว่า Blood Roofs เป็นเกมของค่ายพัฒนาอย่าง Gamesmold เกมนี้เพื่อนๆจะได้เป็นพระเอกสุดหล่อกันไปเลยทีเดียว กับการที่จะต้องอุ้มผู้หญิงสาวสุดสวย หนีเจ้าปีศาจที่มาบุกเมือง ซึ่งการวิ่งนี้เราจะต้องบังคับพระเอกของเกม วิ่งอยู่บนบ้าน บนตึก ซึ่งคอยหนีพวกปีศาจ และ คอยกระโดดข้ามตึกหรือบ้านกันให้ดีหละ เกมนี้พระเอกของเราไม่ใช่กระจอกๆ ด้วย เพราะพระเอกของเรามีพลังวิเศษ นั่นคือ ปีกวิเศษ ซึ่งปีกวิเศษนี้สามารถทำให้ลอยอยู่บนอากาศได้นานกว่ากระโดดธรรมดา ทำให้ระยะทางในการกระโดด ได้ไกลขึ้นและนานขึ้น เกมนี้จะมีวิธีการเล่นเป็นอย่างไรเราไปดูกันเลย

เกม Blood Roofs ก็มีกราฟฟิคของเกมที่อยู่ในระดับสวยเลย เป็นระบบสามมิติ มันส์มาก วิธีการเล่นของเกมที่ไม่ยาก แต่ต้องรักษาความสมดุลให้ดี โดยจะต้องกระโดดให้ตรงจังหวะ ให้ลงตึก ห้ามล่วง! และคอยกำจัดปีศาจที่มาขวางทางเรา โดยวิธีการเล่นของเกมนี้คือ เมื่อเพื่อนๆเข้าสู่การเล่นของเกมแล้ว เพื่อนๆจะเห็นปุ่มบังคับด้านขวาและซ้ายอย่างละปุ่ม ด้านขวาจะเป็นการบังคับการยิงปืน (มีกระสุนจำกัด) ด้านซ้ายจะเป็นการกระโดด ( หากกดกระโดดสองครั้งจะเป็นการมช้ปีกวิเศษ ซึ่งมีพลังกำจัดในการใช้) เพื่อนๆก็ต้องบังคับให้พระเอกคนนี้วิ่งให้ได้ไกลที่สุด เพื่อทำสถิติกันเถอะ โหลดเกม Blood Roofs มาเล่นได้แล้วที่ App Store เลยค้าบ

รายละเอียดโปรแกรม

★ Gametrailers.com *App of the Day* (Sept.11th): "Some of the best games for iPhone and iPad come out of nowhere. Just look at Blood Roofs"

★ The App Shack rates 9/10: "The graphics for Blood Roofs are outstanding."(...)"With a crazy amount of content and replay value, Blood Roofs is a great deal"

★ Toucharcade states "impressive visuals, and some really interesting monster designs"(...)"Blood Roofs is a pretty neat departure from the norm"

★ Featured at Appolicious.com under "New iPhone Apps worth downloading": "Spectacular-Looking"!

Experience breathtaking 3D run-and-gun action on top of a gigantic cityscape!

Watch the trailer video here: http://youtu.be/7AHjHIpikM8?hd=1

Chased by dreadful monsters, Jake must carry Catherine, the wounded girl - and run for both of their lives! Yet, she is armed and still tough enough to shoot a way through the deadly hordes.

Can you help the duo on their desperate escape over the rooftops of the city? But be careful: Don't let them fall down into the fog - who knows what may lurk inside...

Unlock warp gates to directly proceed to the next level.

Encounter colossal creatures and gigantic boss beasts that have been summoned by some sinister cultists.
And, eventually, you might come across some more survivors who would need Jake's help...

Introducing a unique new kind of double character action with touch and tilt controls! Collect mystic coins to unlock power ups and special features for your battle against the dark breed.

Optimized for the new iPad, iPhone 5 and iPhone 4S with antialiasing at 60 frames per second and crystal clear Retina graphics.

Get ready for a thrilling 3D thunderstorm with full scene realtime specularity!

Features Game Center leaderboards and achievements as well as iCloud integration to sync persistent unlocks on all your devices.

ข้อมูลทั่วไปของโปรแกรม

: 49.6 MB
: $0.99
: game-download

Screen Shot