Toybox เกมส์กล่องของเล่นสนุก ๆ

Toybox กล่องของเล่นสำหรับคนทุกวัย เปิดเมื่อไหร่รับรองว่าได้สนุกเมื่อนั้น เพราะข้างในมีทั้งเครื่องบินและบล็อคไม้ให้ได้เล่นกันเพลิน ๆ แต่เป็นการเล่นทั้งสองอย่างในเวลาเดียวกัน ซึ่งอาจจะต้องแยกประสาทสัมผัสกันสักนิดหนึ่งด้วย เพราะว่าต้องเล่นทั้งเครื่องบินในมือซ้าย และเล่นบล็อคไม้ในมือขวา เอาเป็นว่าจะสนุกขนาดไหน คงต้องลองเล่นกันดู ในหน้าจอหลักเมื่อเปิดแอพ Toybox ขึ้นมานั้นก็จะพบกับปุ่ม Play สองปุ่ม กับเมนูหลักๆอีก 3 เมนู คือ Instructions , Settings และ Friends ซึ่งการเล่นนั้นก็ง่าย ๆไม่มีอะไรมาก แต่วิธีารเข้าเล่นนี้แปลกมาก เพราะต้องกดปุ่ม Play สีแดงทั้งสองปุ่มพร้อมกัน เหมือนประมาณว่าจะทดสอบว่าเราสามารถใช้สองมือเล่นได้ไหมอะไรทำนองนี้มั้ง สำหรับการเล่นนั้น เราจะต้องใช้มือซ้ายบังคับเครื่องบินโดยการใช้นิ้วแตะที่เครื่องบินหรือแตะที่หน้าจอแล้วลากไปมา โดยจะต้องยิงเครื่องบินศัตรูให้หล่น และต้องคอยหลบกระสุนของศัตรูด้วย ส่วนมือขวาก็ต้องคอยทำหน้าที่เลื่อนบล็อคไม้ให้หล่นลงมาเรียงกันให้เป็นสีเดียวกัน 3 อัน เพื่ออัพเกรดเครื่องบินของเรา และทำลายศัตรูทั้งฉาก โดยบล็อคไม้นั้นเราสามารถใช้นิ้วแตะเพื่อเลื่อนสลับช่องไปมาซ้ายขวาได้ และสามารถกดที่บล็อคไม้เพื่อให้หล่นลงไปได้เร็วขึ้น โดยไม่ต้องรอเวลาก็ได้ด้วยเช่นกัน และหากเรามัวแต่ขยับบล็อคไม้จนลืมดูเครื่องบิน อาจจะทำให้เครื่องบินโดนยิงได้ด้วย และเมื่อเครื่องบินโดนยิงครบ 3 ครั้งก็จะถือว่าจบเกมส์และเมื่อเราจบเกมส์แล้ว ก็จะมีการสรุปคะแนนที่เราทำได้ในการเล่นครั้งนั้นๆ พร้อมทั้งบอกด้วยว่าเราเคยเล่นได้คะแนนสูงสุดเท่าไหร่ขอบอกเลยว่าสนุกมากกก

รายละเอียดโปรแกรม

Description
PLEASE NOTE! iOS7 has broken Toybox. Nuts! We're working on a fix at the moment. If your device is running iOS7 please don't download Toybox yet, sorry.

"A superb test of dexterity and left/right brain coordination" - The Guardian
"A lovingly crafted flight of fancy ... Toybox asks you to think of mobile play in a totally new way" - Gamezebo

Toybox is kinda like rubbing your head and patting your tummy at the same time.
Shoot enemy toys on the left side of the screen to earn wooden blocks on the right. Then stack the blocks to explode stuff, power up your ship and earn extra lives. Each side affects the other, so master the interaction and survive as long as you can to get a high score.

NEW LEVEL EVERY WEEK
Everyone faces the same enemy patterns for a week, giving you the chance to learn them and improve. Then after a week the patterns change—so there's always a new challenge and a fresh leaderboard to climb.

MASTER AN ALL NEW USELESS SKILL
Play a simple shooter with one thumb and a match 3 puzzler with the other. Toybox is easy to grasp—but mastering the interaction between the two parts of the game is a satisfying and original challenge.

DARING COMEBACKS
Lost your last life? Quick, you’ve still got a moment to pull off a desperate block combo and get back in the game.

MAKE YOUR INITIALS FAMOUS
Get a top 3 score and your initials will appear at the start of everyone else’s games for the next week. Or connect with friends and compete for the top spots within your friend pool.

GENERATIVE SOUNDTRACK
Your in-game actions trigger the notes that make up the toy-like melody.

IAP OR ADS?
Nope.

----------------------------
N.B. If you're playing on an iPad, try the "exaggerated" control scheme option.
----------------------------

Enjoy!

-Sam and Julian

ข้อมูลทั่วไปของโปรแกรม

: 23.6 MB
: $1.99
: game-download

Screen Shot