โปรแกรม TweakNow PowerPack 2011 3.0.0 ใช้ปรังแต่ง Windows ให้เร็วมากขึ้น

โปรแกรม TweakNow PowerPack 2011 3.0.0 เป็นโปรแกรมที่ใช้สำหรับการปรับแต่ง Windows XP/Vista/7 ให้มีความพิเศษมากขึ้น เช่น เพิ่มไอค่อนใหม่ๆ ไว้ ที่หน้าจอโดยที่เครื่องมือของ windows เองไม่ มีให้ปรับแต่ง หรือการลบลูกศรออกจากช็อต คัต ลบ ข้อความ shotcut to : ออกจากไอค่อนได้ด้วย และยังมีอีกหลากหลายฟังชั่นที่อนุญาติให้ท่านเข้าไปปรับแต่งข้อมูลระบบ Windows ได้ง่ายขึ้นโดยไม่ต้องลงลึกไปถึงระดับรีจีสเตอร์ที่มีความเสี่ยงที่จะทำให้ windows เสียหายได้ สำหรับใครที่กำลังมองหาโปรแกรมที่ใช้สำหรับการปรังแต่ง Windows ให้เร็วมากขึ้น ก็ดาวน์โหลดโปรแกรมนี้ไปใช้ได้เลยครับโปรแกรม TweakNow PowerPack 2011 3.0.0 เป็นโปรแกรมที่ใช้สำหรับการปรับแต่ง Windows XP/Vista/7 ให้มีความพิเศษมากขึ้น เช่น เพิ่มไอค่อนใหม่ๆ ไว้ ที่หน้าจอโดยที่เครื่องมือของ windows เองไม่ มีให้ปรับแต่ง หรือการลบลูกศรออกจากช็อต คัต ลบ ข้อความ shotcut to : ออกจากไอค่อนได้ด้วย และยังมีอีกหลากหลายฟังชั่นที่อนุญาติให้ท่านเข้าไปปรับแต่งข้อมูลระบบ Windows ได้ง่ายขึ้นโดยไม่ต้องลงลึกไปถึงระดับรีจีสเตอร์ที่มีความเสี่ยงที่จะทำให้ windows เสียหายได้ สำหรับใครที่กำลังมองหาโปรแกรมที่ใช้สำหรับการปรังแต่ง Windows ให้เร็วมากขึ้น ก็ดาวน์โหลดโปรแกรมนี้ไปใช้ได้เลยครับ

รายละเอียดโปรแกรม

TweakNow PowerPack is a fully-integrated suite of utilities that let you fine-tune every aspect of your computer’s operating system and Web browser. The Registry Cleaner module provides you with a safe and simple way to clean Windows Registry. To keep your computer always at top performance, we recommend to clean your registry at least once a month. For Windows tweaking lovers, the suite provides more than 100 hidden Windows settings in the Windows Secret section.

Using modules included in this section, you can easily customize your Windows like geeks do. The Virtual Desktop module lets you run as many as four custom-designed desktop configurations simultaneously, allowing you to tailor your computer screen to your mood and your work requirements. Last but not least, the suite also gives you a complete picture of all aspects of your computer’s hardware, including detailed information about your motherboard, processor, video card, memory, hard disk and network.

ข้อมูลทั่วไปของโปรแกรม

: 8.11 MB
: freeware
: modify-com

Screen Shot